Tervetuloa Teekkarispeksin vaalikokoukseen Rappiolle kahden viikon kuluttua tiistaina 20.6. kello 18 alkaen! Kokouksessa valitaan hallituksen jäsenet, toimihenkilöt ja toiminnantarkastajat ensi kaudelle. Näihin virkoihin tarvitaan tekijöitä, eli jos olet kiinnostunut jostakin virasta tai tiedät hommaan sopivan tyypin, ilmoitathan siitä hallitukselle hallitus@teekkarispeksi.fi

 

Hallitusvirkoja ovat puheenjohtaja, rahastonhoitaja ja sihteeri, sekä tuottajat 3-4 kpl. Hallituksen lisäksi on paljon toimarivirkoja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen homma. Jos sinua kiinnostaa tietää mitä tapahtuu ja päästä päättämään teekkarispeksin 2017-2018 asioista, nyt on tilaisuutesi!

Esityslista:
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
5. Ilmoitusasiat
6. Hallituksen puheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan valinta
7. Muiden hallituksen jäsenten valinta toimikaudelle 2017-2018
8. Yhdistyksen toimihenkilöiden valinta toimikaudelle 2017-2018
9. Toiminnantarkastajien ja heidän varahenkilöidensä valinta toimikaudelle 2017-2018
10. Muut esille tulevat asiat
11. Kokouksen päättäminen