HUOM! Hakuaikaa pidennetty kuun loppuun eli 31.7. saakka

Teekkarispeksi, kunnianhimoinen musiikki- ja improvisaatioteatteriyhdistys, etsii teatterialan taitajaa ohjaamaan kevään 2018 produktion. Teekkarispeksi on improvisaatiolla höystetty koko illan spektaakkeli, jolla on vuosittain lähes 4000 katsojaa pääkaupunkiseudulla sekä 2-4 esitystä kotimaan kiertuepaikkakunnalla.

Ohjaajanamme toimit taiteellisena johtajana yli sadan vapaaehtoisen produktiossa. Suurin osa speksiläisistä on Aalto-yliopiston ja muiden pääkaupunkiseudun korkeakoulujen opiskelijoita, mutta joukossamme on myös kirjava joukko valmistuneita.

Ohjaustyö alkaa syksyllä produktion tuotantosuunnittelun muodossa. Ohjaaja huolehtii yhdessä tuottajien ja muiden vastuuhenkilöiden kanssa siitä, että koko produktio lähtee rakentumaan yhtenäisen taiteellisen vision päälle. Näyttelijöiden harjoitukset on tapana aloittaa viimeistään heti joululoman jälkeen ja ensi-ilta on huhtikuun alussa. Tällöin näytelmäharjoituksia on tyypillisesti lähes jokaisena arki-iltana (n. klo 17-22), ja lisäksi ohjaajan oletetaan seuraavan myös erilaisia tanssi-, bändi- yms. harjoituksia, joita on myös viikonloppuisin. Tammi-/helmikuussa olemme pitäneet yhden tai kaksi viikonloppuleiriä (pe-su) joukkokohtauksia harjoitellen ja kahtena viimeisenä viikkona 6-10 kaikkien osa-alueiden yhteistä koko päivän läpimenoa. Työt sijoittuvat pääasiassa Espoon Otaniemessä sijaitseviin tiloihin. Ohjaustyöstä maksamme kuukausipalkkaa.

Varsinaisen ohjaustyön lisäksi pestiin kuuluu syksyllä järjestettävien improvisaatiokurssien vetäminen. Kurssit ajoittuvat karkeasti viikoille 37-48. Ohjattavana on osallistujien määrästä riippuen kaksi tai kolme ryhmää (mahdollisesti alkeiskurssi ja yksi tai kaksi jatkokurssia, tyypillisesti arki-iltaisin). Kukin kurssi käsittää kahdeksan kolmen tunnin opetuskertaa, jolloin syksyn palkalliseksi työmääräksi tulee 48-72 tuntia. Kursseista maksetaan tuntipalkkaa.

Tarvitsemme teatterin ammattilaisen osaksi kiinteää yhteisöämme ohjaamaan ja opettamaan meitä. Innokkaan ja improvisaation saloihin perehtyneen johtajan, joka osaa hyödyntää energiamme esiintyä ja tehdä jotakin suurta ja muistamisen arvoista. Osaajan avuksemme, selkärangaksemme ja tueksemme sekä uuden positiivisen ihmisen speksiläiseksi keskuuteemme. Tärkeimpinä vaatimuksina edellytämme hakijoilta vankkaa teatterialan tuntemusta, tietotaitoa improvisaation alalta, dramaturgista silmää sekä ymmärtämystä työskennellä vapaaehtoisten ja harrastelijoiden kanssa.

Lisätietoja yhdistyksemme nettisivuilta osoitteesta http://www.teekkarispeksi.fi/ tai tuottajilta joko sähköpostitse osoitteesta tuottajat(at)teekkarispeksi.fi tai puhelimitse: 040 716 1996 (Antti Virtanen), 040 861 8753 (Anna Äimälä), tai 050 502 6306 (Heikki Vallinoja).

Vapaamuotoisen hakemuksen, cv:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 31.7.2017 joko sähköisesti osoitteeseen tuottajat(at)teekkarispeksi.fi tai perinteikkäämmin osoitteeseen:

Teekkarispeksi ry

PL 69

02150 Espoo.