Produktion oma nettisivu: https://teekkarispeksi.fi/hurma

On kesä 1914 Belfortin lyseossa Ranskassa. Anna valmistautuu kurssitovereidensa kanssa lukuvuoden päättäjäistanssijaisiin. Yksi vaihe nuorten elämässä päättyy ja uusi, tuntematon on edessä. Tanssiaiset ovat aina tärkeä tapahtuma, mutta nyt lyseon on kuitenkin vakuutettava myös valtion lähettämä tarkastaja, joka etsii pienintäkin tekosyytä lakkauttaa vanhoillisena pidetyn koulun toiminta. Annankin on tehtävä osansa, jotta illasta tulisi täydellinen. Hänen ajatuksensa ovat kuitenkin aivan muualla, kun yllättävä kirje salaiselta ihailijalta saapuu. Pian Anna tekeekin ratkaisevan virheen, yksi asia johtaa toiseen, eikä lopputulos ole todellakaan sitä mitä kukaan odotti.

Speksit ovat täysiverisiä koko illan musikaaleja, joissa näyttelijät, tanssijat, orkesteri ja monimuotoiset taustajoukot loihtivat näyttämölle viihdyttävän, vilpittömän ja teknisesti laadukkaan esityksen. Speksin erikoisuus on kuitenkin yleisön osallistuminen. Kun omstart-huuto kuuluu yleisöstä, näyttelijä improvisoi kohtauksen uudelleen, heittää tilanteeseen liittyvän vitsin tai vaikka puhkeaa lauluun, ja palaa sen jälkeen juoneen ja käsikirjoitukseen. Myös orkesteri, tanssijat ja tekniikka osallistuvat improvisointiin. Omstarteja ei ole harjoiteltu, vaan ne syntyvät hetkessä. Jokainen esitys on erilainen. Jos et usko, tule katsomaan ja kokeile itse!

Kevään spekstä pian lisätietoa näillä sivuilla, sekä Facebook-tapahtumissa.

Helsinki: https://www.facebook.com/events/321603785019317/
Turku: https://www.facebook.com/events/286820565177159/
Kuopio: https://www.facebook.com/events/158925561555027/

Ensi-ilta Aleksanterin teatterissa 4.4.2017 kello 19:00. Esityksen kesto noin kaksi ja puoli tuntia väliaikoineen.

Näytökset:
4.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri
9.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri
10.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri
13.4. klo 19 Turku, Sigyn-sali
16.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri (alumninäytös)
17.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri
20.3. klo 19 Kuopio, Kuopion kaupunginteatteri
23.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri

Lipunmyynti alkaa 15.2.
Liput 22/24/29 €, opiskelija-alennus 9€. Saatavilla myös kannatuslippuja.