Teekkarispeksi, kunnianhimoinen musiikki- ja improvisaatioteatteriyhdistys, etsii teatterialan taitajaa ohjaamaan kevään 2019 produktion. Teekkarispeksi on improvisaatiolla höystetty koko illan spektaakkeli, jolla on vuosittain yli 3000 katsojaa pääkaupunkiseudulla sekä kotimaan kiertuepaikkakunnilla.

 

Ohjaajanamme toimit taiteellisena johtajana yli sadan vapaaehtoisen produktiossa. Suurin osa speksiläisistä on Aalto-yliopiston ja muiden pääkaupunkiseudun korkeakoulujen opiskelijoita, mutta joukossamme on myös kirjava joukko jo valmistuneita.

Ohjaustyö alkaa syksyllä produktion tuotantosuunnittelun muodossa. Ohjaaja huolehtii yhdessä tuottajien ja muiden vastuuhenkilöiden kanssa siitä, että koko produktio lähtee rakentumaan yhtenäisen taiteellisen vision päälle. Näyttelijöiden harjoitukset on tapana aloittaa viimeistään heti joululoman jälkeen ja ensi-ilta on maaliskuun puolivälissä. Näytelmäharjoituksia on tällöin tyypillisesti lähes jokaisena arki-iltana (n. klo 17-22). Lisäksi ohjaajan oletetaan seuraavan myös erinäisiä tanssi-, bändi- ynnä muita harjoituksia, joita on myös viikonloppuisin. Tammi-/helmikuussa olemme järjestäneet yhden tai kaksi viikonloppuleiriä (pe-su) joukkokohtauksia harjoitellen, tämän lisäksi kahtena viimeisenä viikkona 6-10 kaikkien osa-alueiden yhteistä koko päivän läpimenoa. Työt sijoittuvat pääasiassa Espoon Otaniemessä sijaitseviin tiloihin. Ohjaustyöstä maksamme kuukausipalkkaa.

Varsinaisen ohjaustyön lisäksi pestiin kuuluu syksyllä järjestettävien improvisaatiokurssien vetäminen. Kurssit ajoittuvat karkeasti viikoille 37-48. Ohjattavana on osallistujien määrästä riippuen kaksi tai kolme ryhmää (mahdollisesti alkeiskurssi ja yksi tai kaksi jatkokurssia, tyypillisesti arki-iltaisin). Kukin kurssi käsittää kahdeksan kolmen tunnin opetuskertaa, jolloin syksyn palkalliseksi työmääräksi tulee 48-72 tuntia. Kursseista maksetaan tuntipalkkaa.

Tarvitsemme teatterin ammattilaisen osaksi kiinteää yhteisöämme ohjaamaan ja opettamaan meitä. Innokkaan ja improvisaation saloihin perehtyneen johtajan, joka osaa hyödyntää energiamme esiintyä ja tehdä jotakin suurta ja muistamisen arvoista.

 

Osaajan avuksemme, selkärangaksemme ja tueksemme, sekä uuden positiivisen ihmisen speksiläiseksi keskuuteemme. Tärkeimpinä vaatimuksina edellytämme hakijoilta vankkaa teatterialan tuntemusta, tietotaitoa improvisaation alalta, dramaturgista silmää sekä ymmärtämystä työskennellä vapaaehtoisten ja harrastelijoiden kanssa.

Lisätietoja yhdistyksemme nettisivuilta osoitteesta http://www.teekkarispeksi.fi/ tai tuottajilta joko sähköpostitse osoitteesta tuottajat(at)teekkarispeksi.fi tai puhelimitse: 0407609974 (Mari Pulkkinen), 0503544456 (Kuura Parkkola)

Vapaamuotoisen hakemuksen, cv:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 20.7.2018 joko sähköisesti osoitteeseen tuottajat(at)teekkarispeksi.fi tai perinteikkäämmin osoitteeseen:

Teekkarispeksi ry

PL 69

02150 Espoo.

Speksissä on kauneimmat naiset ja komeimmat miehet.

Speksi on älyn voitto materiasta ja luovuuden voitto rutiineista.

Speksi on ja voi.