Teekkarispeksin kevään 2019 produktio on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Suurin osa pomoista on valittu ja nyt produktioon ilmoittautuminen on auki! Tiedätkö siis jo, että haluat ehdottomasti mukaan tekemään Teekkarispeksin 30v-juhlaproduktiota? Suurimpaan osaan osa-alueista voit ilmoittautua tällä lomakkeella. 

Yllä olevalla lomakkeella ei voi ilmoittautua mukaan bändiin, näyttelijäksi, tanssijaksi, koreografiksi, sanoittajaksi tai sovittajaksi. Näihin osa-alueisiin valitaan tekijät erillisten hakemusten/kokeiden perusteella, joista lisätietoa löytyy alta.

Tanssikokeet 17.11. klo 14-17 (varakoe 10.11. klo 14-17)

Kaipaatko tanssimaan parrasvaloihin satapäisten yleisöiden eteen yhteen Suomen suurimmista opiskelijamusikaaleista? Nyt voit ilmoittautua tanssikokeeseen, jonka perusteella valitaan vuoden 2019 Teekkarispeksin produktion tanssijat.

Tanssikoe järjestetään lauantaina 17.11. klo 14-17 Otahallin Aalto-salissa. Jos et pääse varsinaisena päivänä (17.11.), järjestämme varakokeen lauantaina 10.11. klo 14-17. Ilmoittauduthan kuitenkin ensisijaisesti varsinaiseen tanssikoepäivään.

Ilmoittaudu osoitteessa https://goo.gl/forms/DLpdGNTvXwq0ArAv1 Ilmoittautumisen DL on torstaina 15.11! Kokeeseen tarvitset mukaan mukavat treenivaatteet ja sukat. Lisätietoja saa osoitteesta tanssi@teekkarispeksi.fi.

Castingit näyttelijäksi 18.-19.11.

Haluatko mukaan Teekkarispeksin 30. produktioon näyttelijäksi osaksi ainutlaatuista improvisaatioon pohjautuvaa kokoillan musikaalia? Voit hakea näyttelijäksi osallistumalla castingeihin!

Näyttelijät ensi kevään produktioon valitaan castingien perusteella. Päiviä on kaksi, joista hakija osallistuu jompaan kumpaan. Kokonaisuudessaan yksi castingtilaisuus kestää 3 tuntia. Päivävaihtoehdot ovat su 18.11. klo 16-19 ja ma 19.11. klo 17-20. Molemmat tilaisuudet järjestetään Ossinkulmassa, Otakaari 18a.

Castingtilaisuudessa on sekä ryhmä- että yksilötehtäviä. Yksilöosuuteen tulee etukäteen harjoitella kaksi tehtävää:

  1. Opettele ulkoa vapaavalintainen 2 min pituinen monologi suomeksi. Genrellä, aikakaudella tai muulla ei ole väliä.

  2. Vapaavalintainen laulu ulkoa opeteltuna. Alkuäänet voidaan antaa tarvittaessa.

Ilmoittaudu castingiin osoitteessa: https://goo.gl/forms/McNImRMJskQdunbS2. Ilmoittautumisen DL on 14.11.

Bändijamit 20.-21.11.

Haluatko mukaan Teekkarispeksin bändiin? Teekkarispeksin bändissä pääset soittamaan monipuolista musiikkia ja esiintymään ympäri Suomea! Samalla pääset osaksi huikeaa yhteisöä ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Tänä vuonna bändiin haetaan sekä perinteisiä bändisoittimia bassoa lukuunottamatta (= kitara, rummut, koskettimet), torvisektiota (vasket & fonit), muita orkesterisoittimia (jouset, puupuhaltimet, perkussiot) ja tottakai myös laulajia.

Kitaristilta, rumpalilta ja kosketinsoittajalta etsimme erityisesti improvisointitaitoa ja kykyä mukautua speksin mukana mitä vahvimpiin tunnelmiin, kun taas torvi- & orkesteripuolella riittää, että pystyy omaksumaan nuoteista biisien sovituksia. Laulajilta toivomme kykyä puhtaaseen stemmalauluun sekä bändin kera että a cappella.

Kutkutteleeko hakeminen, mutta et ole aivan varma onko speksibändi juuri sinun juttu? Siinä tapauksessa laita ehdottomasti viestiä jommallekummalle maestroista ja vastaillaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin! Yhteystiedot alla.

Teekkarispeksibändin harjoitukset ovat keskiviikkoisin keväällä 2019 ja esitykset maalis-huhtikuussa.

Soittajat ja laulajat valitaan 20.-21.11. klo 17-21 järjestettävien bändijamien perusteella. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://goo.gl/forms/gsceWfzgpqscsJoC3 Riittää, että osallistut yhtenä iltana, ilmoitathan siis lomakkeessa sinulle sopivan/sopivat päivät. Ilmoittautuminen sulkeutuu 4.11. klo 23:59. Ilmoittautuneille lähetetään 5.11. sähköpostitse lisätietoja sekä pieni ennakkotehtävä jameihin valmistautumiseen.

Terkuin Teekkarispeksin ’19 maestrot

Oke (basso), oskari.ojala@aalto.fi, 0443219911
Oula (koskettimet), oula.antere@gmail.com ja 0451141031 (puhelu & WA & Telegram)

Sanoitus- ja sovitushaku DL 25.11.

Haku produktion 2019 sanoitus- ja sovitustiimiin on auennut! Tänä vuonna kokeet toteutetaan integroidusti keskenään siten, että voit hakea tiimeihin yksin tai ryhmässä suorittamalla jommankumman tai molemmat kokeet. Yhteistyö sanoittajan, sovittajan ja koreografin kanssa poikii usein loistavia ideoita, joten jos sinulla on potentiaalisia tiimikavereita, kerätkää jengi kasaan ja laittakaa hakemusta tulille.

Lue täältä sanoituspomon ja biisikoordinaattorien terveiset. Sanoitus- ja sovituskokeen löydät täältä. Lisäksi apunasi on yleisiä sanoitusohjeita sekä sovitusohjeita.

Koreografihaku DL 3.12.

Haluatko oman koreografiasi mukaan yhteen Suomen suurimmista opiskelijamusikaaleista? Haemme nyt koreografeja tekemään biiseistä näyttäviä ja omalaatuisia. Voit hakea koreografiksi yksin tai kaverin kanssa.

Hakeminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tanssi@teekkarispeksi.fi. Hakemuksen tulisi sisältää vähintään aiempi tanssi- ja koreografiointikokemus, sekä minkä tyyppistä koreografiaa haluaisit produktioon tehdä. Hakemus voi sisältää myös toiveita biisistä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään maanantaina 3.12.!