Tervetuloa Teekkarispeksi ry:n vaalikokoukseen Ossinsaunalle (Otakaari 18) tiistaina 18.6. klo 18! Kokouksessa valitaan sääntömääräisesti hallituksen jäsenet, toimihenkilöt ja toiminnantarkastajat toimikaudelle 2019-2020. Tule rohkeasti mukaan: yhdistyksemme kaipaa juuri sinua!

Hallitukseen valitaan puheenjohtaja, rahastonhoitaja ja sihteeri, sekä 2-4 kpl tuottajia. Lisäksi tarjolla on monenlaisia toimihenkilövirkoja. Voit tutustua erilaisiin vastuutehtäviin alta löytyvistä kuvauksista tai kysymällä lisätietoja vapaasti esimerkiksi allekirjoittaneelta tai muilta nykyisiltä toimijoilta, joiden yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme. Jos jokin tehtävä vaikuttaa mieluisalta tai kiinnostavalta, tai satut tietämään siihen sopivan tyypin, ilmoitathan siitä hallitukselle hallitus@teekkarispeksi.fi. Voit halutessasi myös ehdottaa perustettavaksi uutta virkaa, mikäli haluat tehdä jotain ennennäkemätöntä speksissä ensi vuonna!

Kokouksen päätyttyä illanviettoa jatketaan esimerkiksi saunomisen ja vapaan hengailun merkeissä, joten tule ihmeessä paikalle, vaikket hakisikaan mihinkään virkaan ensi kaudelle! Tarjolla on paljon hyvää seuraa, pienet kokoustarjoilut ja vain vähän painostamista ensi vuoden toimijaksi.

Esityslista:

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen järjestäytyminen

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

5. Ilmoitusasiat

6. Hallituksen puheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan valinta

7. Muiden hallituksen jäsenten valinta toimikaudelle 2019-2020

8. Yhdistyksen toimihenkilöiden valinta toimikaudelle 2019-2020

9. Toiminnantarkastajien ja heidän varahenkilöidensä valinta toimikaudelle 2019-2020

10. Jäsenmaksujen vahvistaminen kaudelle 2019-2020

11. Muut esille tulevat asiat

12. Kokouksen päättäminen

 

Terveisin

Roope Vesterinen

Puheenjohtaja, Teekkarispeksi ry

———–

HALLITUS

Puheenjohtajana johdat yhdistyksen toimintaa ja katsot, että asiat hoituvat. Kutsut kokoukset koolle ja edustat Teekkarispeksiä muun hallituksen kanssa. Tärkeimpiä tehtäviäsi on delegoida ja vahtia muiden toimintaa.

Sihteerinä kirjaat ylös hallituksen mietteet ja päätökset, sekä ylläpidät speksin jäsenlistaa. Sinun ansiostasi pöytäkirjoista löytyy vielä vuosienkin päästä tieto kaikista päätöksistä ja jäsenlista on ajan tasalla.

Rahastonhoitajana huolehdit speksin taloudesta. Vastaat maksuasioista, pidät kirjaa rahaliikenteestä, osallistut budjetin tekoon ja teet lopulta tilinpäätöksen.

Tuottajana olet 2-3 kaverisi kanssa speksiproduktion ytimessä; näet, kuulet ja koet (lähes) kaiken mitä speksissä voi. Pääset puuhaamaan seuraavan vuoden speksin parissa jo ennen kuin sitä on olemassakaan.

TOIMIHENKILÖT

ATK-vastaavana vastaat speksin nettisivujen sekä intran teknisestä ylläpidosta. Avustat myös produktion nettisivujen kanssa.

Emäntänä tai Isäntänä vastaat Teekkarispeksin vapaamuotoisten tapahtumien järjestämisestä, ja huolehdit myös kerhotilastamme Rappiosta. Emännän ja isännän hommat voi jakaa keskenään kuten halutaan toimien timanttisena tiiminä, mutta tarvittaessa hommat voi hoitaa ihan yksinkin.

Impro(keikka)vastaavana vastaanotat keikkapyyntöjä speksin ulkopuolelta. Rekryät ja organisoit speksin monitaitureita keikoille improamaan, laulamaan tai vaikka promoamaan. Improvastaavana huolehdit myös improajien keikkatreeneistä. Ylläpidät speksin improkulttuuria ja osallistut halutessasi syksyn improkurssien järjestämiseen.

Interspeksuaalivastaavana toimit linkkinä Teekkarispeksin ja muiden speksien välillä. Pidät yhteyttä muihin ja järjestät interspeksuaalista toimintaa, kuten yhteislähtöjä katsomaan muita speksejä. Hoidat NääsPeksin vierailua Helsingissä yhdessä Mansevastaavan kanssa, tai mahdollisesti itse Mansevastaavan puuttuessa.

Mansevastaavana huolehdit yhteydenpidosta NääsPeksin hallituksen ja tuottajien, sekä Teekkarispeksin hallituksen ja tuottajien välillä. Kehität yhteistyötä näiden tahojen välillä. Avustat NääsPeksin Helsingin vierailun järjestelyissä, sekä Teekkarispeksin Tampereen vierailun järjestelyissä ja markkinoinnin kehittämisessä.

Puvustovastaavana vuokraat, korjaat ja valokuvaat speksin kätköistä löytyviä kymmeniä hienoja pukuja. Mahdollisuus myös erilliseen pukuvuokrausvastaavan virkaan.

Rahastonhoitajan tukena toimit rahastonhoitajan oikeana kätenä. Autat rahastonhoitajaa, koska kaksin on kivempaa kuin yksin!

Rekryvastaavana suunnittelet ja toteutat erityisesti syksyllä rekrytointitapahtumia ja huolehdit Teekkarispeksin houkuttelevuudesta laajemmissa yleisissä esittäytymistapahtumissa. Toimit uusien speksiläisten kummina ja huolehdit, että mahdollisimman moni löytää speksin ja lähtee täysillä mukaan.

Tanssivastaavana vastaat Teekkarispeksin tanssitoiminnasta. Organisoit tanssikurssit ja muut speksin tanssitunnit. Tanssivastaavaksi voi lähteä yksin tai kaksin, jolloin tanssikeikkavastaavan tehtävät voidaan yhdistää tanssivastaavien toimenkuvaan.

Tanssikeikkavastaavana otat vastaan pyyntöjä tanssikeikoille ja huolehdit keikkatoiminnasta improkeikkavastaavan kanssa. Rekryät ja treenautat tanssijat kullekin keikalle ja hoidat käytännön järjestelyt.

Tekniikkavastaavana huolehdit speksin tekniikasta ja vastaat vuokraustoiminnasta. Järjestät speksin tekniikkaa ja teknikoita keikoille, sekä vastaat hankintojen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tiedottajana ylläpidät speksin nettisivuja ja Facebook-sivua. Pidät jäsenistöä ajan tasalla hallituksen ja etenkin tuottajien aivoituksista. Välität Teekkarispeksin kuulumisia jäsenistölle ja muulle maailmalle.

Somevastaavana huolehdit speksin näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa kuten Instagramissa ja Facebookissa. Saatat toimia keväällä markkinointitiimin apuna produktion merkeissä.

Yrityssuhdevastaavana huolehdit speksin yritysyhteistyöstä ja markkinoinnista yritysten suuntaan. Hommaat tiimisi kanssa speksille pääomaa sponsorisopimusten ja mainosten muodossa.

Arkistovastaavana ylläpidät, uudistat ja kehität speksin arkistointia, sekä toimit yhteyshenkilönä AYY:n arkiston suuntaan. Arkistovastaavia tarvitaan sekä tarpeistosta että digiarkistosta huolehtimiseen.