Liity mukaan

Syksyllä on paras aika lähteä mukaan speksin toimintaan, kun uusi produktio on aluillaan ja kaikenlaisia tapahtumia löytyy paljon. Jos tiedät jo haluavasi mukaan, kerro se meille täyttämällä tämä lomake, tai voit myös halutessasi ottaa suoraan yhteyttä tuottajiin: tuottajat@teekkarispeksi.fi .
Nyt myös saatavilla ilmoittautumislinkit ja ajankohtaista tietoa bändijameista, castingeista ja tanssikokeista etusivulla ajankohtaistaosiossa.

Teekkarispeksi etsii koko ajan lisää tekijöitä tuomaan uutta energiaa ja uusia ideoita. Speksiläisenä pääset osaksi kirjavaa ja lahjakkuutta pursuvaa joukkoa, jossa jokainen käyttää omia erityiskykyjänsä saavuttaakseen koko porukan yhteisen päämäärän: mahdollisimman unohtumattoman ja upean speksin! Teekkarispeksiin voi ilmoittautua suoraan tuottajille, pomoille tai rekryvastaavalle, syksyn tapahtumissa, speksisaunassa tai muutoin tavatessa speksiläisiä. Pysyt perillä tärkeistä käänteistä täyttämällä tämän lomakkeen. Virallisesti jäseneksi voi liittyä jäsenlomakkeella.

Teekkarispeksi on kaikille avoin ja mukaan pääsee ympäri vuoden, mutta eniten uusia innokkaita kaivataan syksyisin! Nimestään huolimatta Teekkarispeksi ei koostu vain teekkareista: riveissämme on nähty jos jonkinlaista opiskelijaa ja myös niitä normaalilta vaikuttavia työssäkäyviä aikuisia. Tutustu halutessasi speksivuoden kulkuun ja siihen mitä kaikkea voitkaan speksissä tehdä, ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!