Teekkarispeksin kevään 2017 produktio etenee kovaa vauhtia, ja esiintyvän kokoonpanon haku on nyt avattu. Speksi nojaa improvisaatioon, rautaiseen teatteritekniikan tuntemiseen ja voimakkaaseen draamaan, mutta ennen kaikkea ratkiriemukkaaseen huumoriin. Tulethan sinäkin mukaan toteuttamaan entistäkin hienompaa Teekkarispeksiä!

Castingit 20.-21.11. Ilmoittaudu viimeistään 12.11.

Haluatko mukaan Teekkarispeksin näyttelijäksi, esiintymään täysille teatterisaleille Suomen suurimpaan opiskelijamusikaaliin? Hae siis näyttelijäksi osallistumalla castingeihin! Castingtilaisuuksia järjestetään Yhdistystilassa (Jämeräntaival 1) sunnuntaina 20.11. ja maanantaina 21.11. Hakijat jaetaan 3 henkilön ryhmiin, joille jokaiselle on varattu tunti aikaa.

Ilmoittaudu hakijaksi tässä: https://goo.gl/forms/PXRnJF5vyz1ziYky1Ilmoittautumisen DL on 12.11.Tarkemmat ohjeet sekä ryhmäjaot lähetetään sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille hakuajan päätyttyä. Kysymyksissä ja ongelmissa auttaa tuottajat@teekkarispeksi.fi

Ennen castingiin ilmoittautumista varmista vielä, että pystyt sitoutumaan teekkarispeksin aikaavievään harjoitusaikatauluun. Näyttelijäksi valituilla on ensimmäiset tapaamiset jo keskiviikkona 23.11. klo 18-21 sekä la 26.11. klo 15-20, jolloin on käsikirjoituksen läpilukutilaisuus. Lisäksi näyttelijänä sitoudut osallistumaan harjoituksiin marraskuun lopusta alkaen seuraavasti: vkot 48-50: kaksi arki-iltaa viikossa. Vkot 1-10: 3-5 treenikertaa viikossa arki-iltoina ja viikonloppupäivinä (loppuvaiheessa koko päivän mittaisia läpimenoja). Vkot 11–> kenraali, esitykset ja kiertue. Tarkemmat treenipäivät ja -ajat sovitaan ryhmän kesken 23.11. treeneissä. Harjoitukset ovat varsin fyysisiä sisältäen aina myös liikuntaa ja lihaskuntoa, kuitenkin leikkisästi rennolla mielellä ja jokaisen pohjakunnon huomioonottaen. Näyttelijät osallistuvat myös vaihtelevissa määrin tanssiharjoituksiin.

Tanssikoe 19.11. Ilmoittaudu viimeistään 11.11.

Kaipaatko tanssimaan parrasvaloihin satapäisten yleisöiden eteen Suomen suurimpaan opiskelijamusikaaliin? Nyt se on mahdollista, sillä vuoden 2017 Teekkarispeksin produktion tanssijat päätetään tänä vuonna lauantaina 19.11. järjestettävän tanssikokeen perusteella. Tanssikoe järjestetään Otahallin Aalto-salissa klo 17.00 alkaen ja kestää 2,5 tuntia. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/mZ86AjDK0Bi6ViB32

Ilmoittautumisen DL on perjantaina 11.11. Kokeeseen tarvitset mukaan mukavat treenivaatteet ja sukat. Lisätietoja saa osoitteesta tanssi@teekkarispeksi.fi. Jos et pääse paikalle 19.11. ilmoitathan siitä mailitse myös 11.11. mennessä.
Koreografirekry käynnissä, ilmoittaudu viimeistään 11.11.

Ensi kevään Teekkarispeksin produktion suunnittelu on jo käynnissä ja nyt etsitään koreografeja tekemään biiseistä näyttäviä ja omalaatuisia. Mikäli mielisit saada oman tanssiteoksesi Suomen suurimmille lavoille toinen toistaan taitavampien tanssijoiden esittämänä, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tanssi@teekkarispeksi.fi. Biisin voi koreografioida yksin tai kaverin kanssa, ja myös oms-biisejä voi ilmoittautua tekemään! Koreografeille jaetaan koreografioitavat biisit mahdollisimman pian läpiluvun (la 26.11.) jälkeen koreografien toiveita kuunnellen.

Hakemusten DL on perjantaina 11.11. Lisätietoja saa osoitteesta tanssi@teekkarispeksi.fi

 

Sanoittamaan speksiin? Ilmoittaudu viimeistään 16.11.

Sanoituskoe tullaan lähettämään myös sähköpostitse kaikille halukkaille, joten mikäli mielit speksibiisien sanoitushommiin, ilmianna itsesi sanoituspomo Sinille osoitteeseen sini.tervo@helsinki.fi! Sanoituskoe on tarkoitettu ensimmäistä kertaa Teekkarispeksin sanoituspuuhiin pyrkiville sanasepoille, mutta myös kokeneemmat riimittelijät saavat toki kokeeseen osallistua. Mikäli olet antanut näyttöjä sanataituruudestasi jossain aiemmassa Teekkarispeksin produktiossa ja mielit mukaan sanoitustiimiin, ilmianna itsesi sanoituskokeen ensimmäiseen palautuspäivään 16.11. mennessä! 

Sanoilla saat äänesi kuuluviin!

 

Sovittamaan speksiin? Ilmoittaudu viimeistään 13.11.
Teekkarispeksissä pääset sovittamaan monipuolista musiikkia ja pääset luomaan musiikillisilla visioillasi tulevan kevään produktion äänimaailmaa. Teoksesi soitetaan sadoille ihmisille ympäri Suomea ja samalla pääset osaksi huikeaa speksiyhteisöä! Jos haluat päästä sovittamaan ykkösbiisejä, ilmoita halukkuutesi sovittajaksi viimeistään su 13.11. klo 23:59 mennessä! Oms-sovituksiin haku jatkuu samalla lomakkeella vielä tämän jälkeenkin. Sovitusbiisilista ilmoitetaan myöhemmin hakijoille, jolloin myös mieluisia biisejä saa toivoa. Jos mieleesi nousee kysyttävää, niin maestromme vastaavat mielellään: Olli (olli.hasu@iki.fi) ja Lauri (l.viljavuori@gmail.com).Linkki sovittajaksi ilmoittautumiseen:  https://goo.gl/GycSHw

Bändijamit 15.-16.11. Ilmoittaudu viimeistään 6.11.

Teekkarispeksin bändissä pääset soittamaan monipuolista musiikkia, improvisoimaan ja esiintymään hienoissa puitteissa ympäri Suomea. Samalla pääset osaksi huikeaa speksiyhteisöä ja tutustut uusiin mahtaviin tyyppeihin!

Speksibändin kokoonpano vaihtelee aina vuosittain, mutta yleisimpiä soittimia ovat olleet rummut, basso, kitara, koskettimet, perkussiot, vasket, puupuhaltimet ja jousisoittimet. Taustalaulajia tarvitaan myös joka vuosi. Kannattaa kuitenkin hakea vaikka soittaisit eksoottisempiakin soittimia. Speksibändi treenaa vuoden alusta lähtien keskiviikkoisin klo 18 Otaniemessä, lisäksi on 1-2 treeniviikonloppua ja läpimenoja ennen esityksiä.

Ilmoittaudu hakijaksi alla olevasta linkistä su 6.11. klo 23:59 mennessä. Bändijamit järjestetään tiistaina 15.11. ja keskiviikkona 16.11. Otaniemessä Pelmun treenikämpällä klo 18:30-22. Jos jostain syystä kumpikaan päivä ei sovi ja haluat silti hakea bändiin, lähetä sähköpostia maestroille niin voimme neuvotella mahdollisista erikoisjärjestelyistä. Bändijameissa soitettavat kappaleet julkaistaan noin viikkoa ennen jameja. Jos tulee lisäkysymyksiä, niin maestromme vastaavat mielellään: Olli (olli.hasu@iki.fi) ja Lauri (l.viljavuori@gmail.com).

Linkki bändi-ilmoittautumiseen: https://goo.gl/hkII8A

Nähdään bändijameissa!

 

Jotain muuta?

Muihin osa-alueisiin voi ilmoittautua mukaan täällä!