Keikkamyynti

Teekkarispeksiltä voit tilata improvisaatio- ja tanssikeikkoja erilaisiin tapahtumiin, kuten sitseille, vujuille tai vaikka saunailtaan tunnelmaa nostattamaan. Tanssikeikat tarjoavat bängereillä biiseillä kattoon kohoavan hypen, ja improkeikoilla kenenkään hymy ei pysy pyllyssä! Keikkamme ovat yleensä n. 15-20 minuuttia pitkiä, mutta kestosta voidaan sopia myös tapauskohtaisesti. Teekkarispeksin kautta saat myös tapahtumaasi aina sanavalmiit juontajat, pikkujoulupukit ja muut yksilöesiintyjät.

Lisäksi tarjoamme workshop-toimintaa sekä tanssin että impron puolelta. Taitavia tekijöitämme voi tilata pitämään 1-2h tanssi- tai improtunnin esimerkiksi osaksi tapahtumaa tai vaikka ihan vain huvin ja urheilun vuoksi. Workshoppien sisällöistä sovitaan toiveidenne mukaan.

Jos mieleesi tulee jokin muu keikkakonsepti, jonne haluaisit tilata esiintyjiämme, laita vain rohkeasti viestiä. Otamme innolla uusia keikkaehdotuksia vastaan!

Hinnasto

Keikat
15-20 min tanssikeikka 200€
15-20 min improkeikka 150€
Juontokeikat ja yksilöesiintyjien keikat sovitaan tapauskohtaisesti.

Meiltä voi myös tiedustella näyttelijäntyötä ja tanssia yhdisteleviä musikaalinumeroita, joiden hinnasta sovitaan erikseen.

Workshopit tanssi ja impro
1h työpaja 250€
2h työpaja 300€

Tätä pidempiä työpajoja voi myös tiedustella, ja niiden hinnasta sovitaan erikseen.

Yhteystiedot

Tanssi- ja improkeikat
Anna Murtoniemi
impro@teekkarispeksi.fi
Tg: @annamurtoniemi