Kursseille

Teekkarispeksi järjestää syksyisin Otaniemessä improvisaatio- ja tanssikursseja. Tervetuloa haastamaan itseäsi uusilla tanssityyleillä ja heittäytymälllä improvisaation pyörteisiin!

Alta löytyvät vielä tiedot syksyn 2019 kursseista. Tiedot syksyn 2020 kursseista päivitetään tälle sivulle elokuun aikana.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen syksyn 2019 kursseille tapahtuu keskiviikkona 11.9. klo 17.00 Kanditalon (Otakaari 1) aulassa. Ole ajoissa paikalla, että mahdut varmasti mukaan!

Jonotus toimii niin, että yhdellä improjonopaikalla voit ilmoittaa yhden ihmisen yhdelle improkurssille. Yhdellä tanssikurssijonopaikalla voit ilmoittaa yhden ihmisen korkeintaan kolmelle 4 viikon tanssikurssille. Jos siis haluat ilmoittaa esimerkiksi sekä itsesi että kaverisi improkurssille, voit ensin jonon kärkeen päästyäsi ilmoittaa kaverisi, palata tämän jälkeen jonon perälle, ja uuden jonotuksen jälkeen ilmoittaa itsesi. Improkursseilla ja tanssikursseilla on omat erilliset jonot, eli et voi jonottaa molemmissa jonoissa samanaikaisesti. 

IMPROKURSSIT

Tänä syksynä kursseja ohjaa ensi kevään Teekkarispeksin ohjaava teatteri-ilmaisun ohjaaja Katariina Kannisto. Improkurssit sisältävät jokainen kahdeksan kolmen tunnin harjoituskertaa. Katso tarkemmat kurssien aikataulut alempaa!

Kurssit maksavat Teekkarispeksin jäsenille 50€ ja muille 58€. Jäseneksi voit halutessasi liittyä täältä löytyvien ohjeiden mukaisesti: https://teekkarispeksi.fi/mukaan-speksiin/jaseneksi/

Tasoja improkursseilla on kolme: alkeet, jatko ja edistyneet. Alta näet tarkemmat kurssikuvaukset. Kaikki kurssikerrat pidetään Otaniemessä, tilat lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille, sillä ne vaihtelevat jonkin verran. Lisätietoja kursseista saat improvastaavalta osoitteesta impro@teekkarispeksi.fi.

ALKEISKURSSI: Kurssi sopii sinulle, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta improvisaatiosta. Se soveltuu myös sinulle, joka haluat kertausta impron peruskäsitteistä ja ajattelusta. Kurssi etenee perusharjoitteista alkaen osallistujien tietotason kehityksen mukana kohti improesityksiin sopivia tekniikoita.

JATKOKURSSI: Impron jatkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka hallitset improvisaation peruskäsitteet ja jolla on jo jonkin verran kokemusta improvisoinnista.

EDISTYNEIDEN KURSSI: Impron jatkokurssi edistyneille on tarkoitettu sinulle, jolla on jo runsaasti kokemusta improvisoinnista ja haluat haastaa itseäsi vaativammilla improvisaatiotekniikoilla.

Improkurssien päivämäärät syksyllä 2019:

Kaikki improkurssit klo 18-21.

ALKEET
Maanantaisin 16.9. – 4.11.

JATKO
Torstaina 3.10, 17.10. ja 31.10
ja Maanantaisin  11.11. – 9.12.

EDISTYNEET
Torstaina 10.10, 24.10. ja 7.11.
ja Tiistaisin 12.11. – 10.12.

TANSSIKURSSIT

Tänä syksynä teekkarispeksi tarjoaa yhdeksän eri tanssikurssia ja tunteja löytyy kaiken tasoisille!

Tanssikurssien aikataulun, lajit ja opettajat löydät täältä ja tarkemmat kurssikuvaukset https://www.facebook.com/events/462021264381536/

Tarjoamme yhteensä yhdeksän kurssia, joista jokainen kestää 4 viikkoa ja opetusta on kerran viikossa (ke tai su) viikot 38-49. Kurssit on jaettu kolmeen jaksoon syksyyn mittaan,
joista ensimmäiset alkavat jo syyskuussa ja viimeiset loppuvat joulun alla. Jotta voimme
taata mahdollisimman monelle kiinnostuneelle paikan kursseilla, olemme rajoittaneet
valittavien kurssien määrän kolmeen per osallistuja.

Lajitarjontaa on monipuolisesti lockingista tanssi-improvisaatioon ja kaikentasoisille!

Kurssien hinnat:
1 kurssi: 20€
2 kurssia: 30€
3 kurssia: 40€

Teekkarispeksin jäsenille 5€ kerta-alennus.
Jäseneksi voit halutessasi liittyä täältä löytyvien ohjeiden mukaisesti: https://teekkarispeksi.fi/mukaan-speksiin/jaseneksi/

Tasokuvaukset:
Avoin: Suunnattu kaikentasoisille tanssijoille. Myös täysin aloittelijat ovat tervetulleita näille tunneille. Tunneilla pyritään ottamaan huomioon kaiken tasoiset osallistujat ja muokkaamaan opetuksesta kaikille mielekästä.
Alkeet: Ei vaadi aiempaa tanssikokemusta
Keski: 1-2 vuoden tanssiharrastus takana
Edi: Jo useamman vuoden tanssia harrastaneille

Pienenkin kysymyksen herätessä, ole yhteydessä teekkarispeksin tanssivastaaviin.
Parhaiten meidät tavoittaa osoitteesta tanssi@teekkarispeksi.fi