Kursseille

Teekkarispeksi järjestää syksyisin Otaniemessä improvisaatio- ja tanssikursseja. Tervetuloa haastamaan itseäsi uusilla tanssityyleillä ja heittäytymälllä improvisaation pyörteisiin!

Syksyn 2020 kurssitiedot löytyvät nyt alta!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kaikille kursseille tapahtuu tänä vuonna sähköisesti. Kurssikohtaiset ohjeet löytyvät kurssien kuvausten alta.

Kaikki kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Kursseille mukaan päässeille ilmoitetaan ilmoittautumisen päätyttyä tai kun kurssi on täynnä. Kurssin täyttymisestä ilmoitamme kurssien kuvausten kohdalla.

IMPROKURSSIT

Kurssit ovat täynnä. Kiitos kaikille mielenkiinnosta!

Tänä syksynä kursseja ohjaa edelliseltä vuodelta tuttu Katariina Kannisto joka toimi myös vuoden 2020 Herrasmiesliigan ohjaavana teatteri-ilmaisun ohjaajana. Nyt esitellään uudistuneet improkurssit, missä konkarit pääsevät oppimaan uutta ja uudet tulokkaat pääsevät vielä helpommin sukeltamaan impron maailmaan! Katso tarkemmat kurssien aikataulut alempaa!

Jäsenet saavat kurssit 8€ alennuksella, hinnat ilmoitetaan muodossa jäsenet/ei jäsenet. Jäseneksi voit halutessasi liittyä täältä löytyvien ohjeiden mukaisesti: https://teekkarispeksi.fi/mukaan-speksiin/jaseneksi/

Molemmat improkurssit ovat 6 vko pituisia. Ne järjestetään peräkkäin syksyllä: alkusyksystä lyhyt impro, myöhemmin syksyllä pitkä impro. Näyttelijäntyön kurssi on koko syksyn kestävä pidempi kurssi, pituudeltaan 12 vko.  Kurssit pidetään Kylän Olohuoneella, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ilmoittautumiset ja kysymykset impro@teekkarispeksi.fi

Lyhyt impro TÄYNNÄ

Kurssilla keskitytään erityisesti lyhyen improvisaation tekemiseen.

Harjoitellaan improvisaation tekemisen peruselementtejä kuten kuuntelua, impulssien vastaanottamista ja antamista, sekä mokien sietämistä. Lyhyt impro vaatii erityisesti hyvää kuuntelukykyä, nopeaa ajattelua sekä toisten lavalla olijoiden tukemista. Lähtökohtana kurssilla on leikkisyys, kuunteleminen, toisista inspiroituminen sekä sen opettelu, että moka voi olla hyvä asia.

Kurssilla käydään impron perusteiden lisäksi läpi erilaisia lyhyen impron formaatteja ja muotoja. Tämä kurssi sopii sekä impron aloittelijoille, että hiukan pidempään harrastaneille. 

Ilmottautuminen alkaa 22.9. klo 12.00 ja päättyy 26.9. klo 12.00.  Osoitteeseen impro@teekkarispeksi.fi

  • Hinta 38€/46€    
  • Osallistujamäärä minimissään 8 ja maksimissaan 14                                                                                     

TÄYNNÄ

Pitkä impro TÄYNNÄ

Kurssilla keskitytään erityisesti pitkän improvisaation tekemiseen. 

Keskitytään pitkän improvisaation tarinan kerrontaan, tutustutaan mm. erilaisiin formaatteihin, eli pitkän improvisaation muotoihin sekä kohtausten leikkaustekniikoihin. Opetellaan sitä, miten luoda improvisoiden pidempi näytelmä. Näiden yhteydessä tutustutaan myös impron herkempiin ja vakavampiin puoliin, siihen kuinka impro voi olla muutakin kuin vain hauskoja tarinoita. 

Kurssilla käydään läpi myös improvisaation tekemisen peruselementtejä kuten kuuntelua, impulssien vastaanottamista ja antamista, sekä mokien sietämistä.

Tulethan kuitenkin kurssille vain, jos sinulla on jo vähän taustaa impron parissa.

Ilmottautuminen alkaa 22.9. klo 12.00 ja päättyy 31.10. klo 12.00.  Osoitteeseen impro@teekkarispeksi.fi

  • Hinta 42€/50€         
  • Osallistujamäärä minimissään 8 ja maksimissaan 12

TÄYNNÄ

Näyttelijäntyö TÄYNNÄ

Näyttelijäntyön kurssilla käymme läpi näyttelijäntyön perusasioita, erilaisia ilmaisutapoja, roolin parissa työskentelyä ja näyttelijöiden välistä kontaktia. Opetellaan sekä sanallista, että sanatonta ilmaisua, sekä sitä kuinka rakentaa omaa roolihenkilöään. Kurssilla opetellaan myös ihmisten edessä olemista ja esiintymistä, tätä ei kuitenkaan tarvitse pelätä, etenemme rauhallisesti ja jokaisen rajoja kunnioittaen. Kurssin sisältöön vaikuttaa jonkin verran myös osallistujien tarpeet ja toiveet. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta näyttelemisestä tai esiintymisestä, kaiken tasoiset tekijät ovat tervetulleita ja saavat kurssista varmasti paljon irti.

Ilmottautuminen alkaa 22.9. klo 12.00 ja päättyy 26.9. klo 12.00.   Osoitteeseen impro@teekkarispeksi.fi

  • Hinta 84€/92€             
  •  Osallistujamäärä minimissään 7 ja maksimissaan 9

Täynnä

Improkurssien aikataulu syksyllä 2020:

Lyhyt Impro 28.9. alkaen maanantaisin klo 18-21, Kylän Olohuone                   

Pitkä Impro 9.11. alkaen maanantaisin klo 18-21, Kylän Olohuone

Näyttelijäntyö 29.9. alkaen tiistaisin klo 18-21, Kylän Olohuone

TANSSIKURSSIT

Speksin tanssikurssit saapuvat jälleen. Tänä vuonna tarjolla on mm. Street, Commercial ja Disco-kurssit! Kurssit ovat neljän viikon kursseja. Ensimmäisen jakson kurssit järjestetään viikoilla 42-45, ja toisen jakson kurssit viikoilla 46-49. Jokaiselle kurssille mahtuu 9 osallistujaa. Tarkat lajit ja aikataulut löytyvät nyt alta!

  • Tanssikurssit alkavat viikolla 42 (14.10. alkaen)
  • Sähköinen ilmoittautuminen alkaa 1.10 klo 12:00 tanssi@teekkarispeksi.fi
  • Kurssien hinnat ovat 20€/1 kurssi, 30€/2 kurssia ja 40€/3 kurssia ja speksin jäsenille tulee 5€ kerta-alennus.

Pienenkin kysymyksen herätessä, ole yhteydessä teekkarispeksin tanssivastaava Kwankkiin Telegramissa: @Kwankki!