Kursseille

Teekkarispeksi järjestää syksyisin Otaniemessä improvisaatio- ja tanssikursseja. Tervetuloa haastamaan itseäsi uusilla tanssityyleillä ja heittäytymälllä improvisaation pyörteisiin!

Ilmoittautuminen syksyn 2018 kursseille tapahtuu keskiviikkona 12.9. klo 17.00 Otakaari 1 aulassa. Ole ajoissa paikalla, että mahdut varmasti mukaan!

IMPROKURSSIT

Teekkarispeksin improkurssit tulevat jälleen! Tänä syksynä kursseja ohjaa ensi kevään Teekkarispeksin ohjaaja Antti Laine.

Improkurssit sisältävät jokainen kahdeksan kolmen tunnin harjoituskertaa ja ne opetetaan viikoilla 42-49. Kurssit maksavat Teekkarispeksin jäsenille 50€ ja muille 58€. Jäseneksi voit halutessasi liittyä täältä löytyvien ohjeiden avulla.

Tasoja improkursseilla on kolme: alkeet, jatko ja edistyneet. Alta näet tarkemmat kurssikuvaukset sekä kurssiajankohdat. Kaikki kurssikerrat pidetään Otaniemessä, tilat lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille, sillä ne vaihtelevat jonkin verran. Lisätietoja kursseista saat osoitteesta impro@teekkarispeksi.fi

ALKEISKURSSI: Kurssi sopii sinulle, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta improvisaatiosta. Se soveltuu myös sinulle, joka haluat kertausta impron peruskäsitteistä ja ajattelusta. Kurssi etenee perusharjoitteista alkaen osallistujien tietotason kehityksen mukana kohti improesityksiin sopivia tekniikoita.
Kurssikerrat ovat maanantaisin klo 18-21, paitsi viikolla 42 kurssi on la 20.10. klo 10-13 ja viikolla 47 kurssi on to 22.11. klo 18-21.

JATKOKURSSI: Impron jatkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka hallitset improvisaation peruskäsitteet ja jolla on jo jonkin verran kokemusta improvisoinnista.
Kurssikerrat ovat tiistaisin klo 18-21, paitsi viikolla 42 kurssi on la 20.10. klo 13.30-16.30 ja viikolla 47 kurssi on pe 23.11. klo 17-20.

EDISTYNEIDEN KURSSI: Impron jatkokurssi edistyneille on tarkoitettu sinulle, jolla on jo runsaasti kokemusta improvisoinnista ja haluat haastaa itseäsi vaativammilla improvisaatiotekniikoilla.
Kurssikerrat ovat keskiviikkoisin klo 18-21, paitsi viikolla 42 kurssi on la 20.10. klo 16.30-19.30 ja viikolla 46 kurssi on to 15.11. klo 18-21.

TANSSIKURSSIT

Myös Teekkarispeksin tanssikurssit tulevat taas! Teekkarispeksin 30v juhlavuoden kunniaksi tarjoamme perinteiset syksyn tanssikurssimme ilmaiseksi! Kurssit ovat tänä vuonna sen vuoksi suunnattu vain Teekkarispeksin jäsenistölle, ja jäseneksi liityt helposti ohjeiden mukaan.

Tanssikursseja tarjoamme yhteensä 9, joista jokainen kestää 4 viikkoa ja opetusta on kerran viikossa (ma, ke tai su). Kurssit on jaettu kolmeen jaksoon syksyyn mittaan, joista ensimmäiset alkavat jo syyskuussa ja viimeiset loppuvat joulun alla. Jotta voimme taata mahdollisimman monelle kiinnostuneelle paikan kursseilla, olemme rajoittaneet valittavien kurssien määrän kolmeen per osallistuja

Jos ilmoittaudut kurssille ja jätät osallistumatta peruuttamatta ilmoittautumistasi, seuraa siitä 10€ sanktio/kurssi. Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Yksittäisiltä tunneilta voi olla pois, mutta niistäkin tulee ilmoittaa etukäteen opettajalle.

Kurssien lukujärjestyksen, lajit ja opettajaesittelyt löydät täältä.

Tämän syksyn aikana esiintymismahdollisuuksia erilaisissa tapahtumissa on erityisen laajasti, ja kannustamme kurssilaisia ottamaan niihin osaa.

Tasokuvaukset:

Avoin: Suunnattu kaikentasoisille tanssijoille. Myös täysin aloittelijat ovat enemmän kuin tervetulleita näille tunneille. Tunneilla pyritään ottamaan huomioon kaiken tasoiset osallistujat ja muokkaamaan opetuksesta kaikille mielekästä.

Alkeet: Ei vaadi aiempaa tanssikokemusta

Keskitaso: 1-2 vuoden tanssiharrastus takana

Edistyneet: Jo useamman vuoden tanssia harrastaneille

Pienenkin kysymyksen herätessä, ole yhteydessä Teekkarispeksin tanssivastaaviin. Parhaiten heidät tavoitat osoitteesta tanssi@teekkarispeksi.fi

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen syksyn 2018 kursseille tapahtuu keskiviikkona 12.9. klo 17.00 Otakaari 1 aulassa. Ole ajoissa paikalla, että mahdut varmasti mukaan!

Jonotus toimii niin, että yhdellä improjonopaikalla voit ilmoittaa yhden ihmisen yhdelle improkurssille. Yhdellä tanssikurssijonopaikalla voit ilmoittaa yhden ihmisen kolmelle 4 viikon tanssikurssille. Jos siis haluat ilmoittaa esimerkiksi sekä itsesi että kaverisi improkurssille, voit ensin jonon kärkeen päästyäsi ilmoittaa kaverisi, palata tämän jälkeen jonon perälle, ja uuden jonotuksen jälkeen ilmoittaa itsesi. Improkursseilla ja tanssikursseilla on omat erilliset jonot, eli et voi jonottaa molemmissa jonoissa samanaikaisesti.