Mukaan Teekkarispeksiin

Teekkarispeksi etsii koko ajan lisää tekijöitä tuomaan uutta energiaa ja uusia ideoita. Speksiläisenä pääset osaksi kirjavaa ja lahjakkuutta pursuvaa joukkoa, jossa jokainen käyttää omia erityiskykyjänsä saavuttaakseen koko porukan yhteisen päämäärän: mahdollisimman unohtumattoman ja upean speksin!

Syksyllä on paras aika lähteä mukaan speksin toimintaan, kun uusi produktio on aluillaan ja kaikenlaisia tapahtumia löytyy paljon. Jos tiedät jo haluavasi mukaan ja osa-alueen, johon haluat osallistua, kerro se meille täyttämällä tämä lomake ja ilmoittaudu produktioon. Joihinkin osa-alueista (näytteleminen, tanssi, bändi, sovitus, sanoitus, koreografiointi) tulee hakea erikseen. Niistä löydät lisätietoja ja hakuohjeet täältä. Voit myös kysyä lisätietoja tuottajilta tuottajat@teekkarispeksi.fi.

Etkö ole vielä varma, mitä haluat tehdä?

Teekkarispeksistä ja eri osa-alueista kuulet lisää kysymällä suoraan tuottajilta tai pomoilta, syksyn tapahtumissa, tutustumisillassa tai muutoin tavatessa speksiläisiä. Pysyt perillä tärkeistä käänteistä täyttämällä tämän lomakkeen, jolla ilmoittaudut speksin infolistalle.

Teekkarispeksi on kaikille avoin ja mukaan pääsee ympäri vuoden, mutta eniten uusia innokkaita kaivataan syksyisin! Nimestään huolimatta Teekkarispeksi ei koostu vain teekkareista: riveissämme on nähty jos jonkinlaista opiskelijaa ja myös niitä normaalilta vaikuttavia työssäkäyviä aikuisia. Tutustu halutessasi speksivuoden kulkuun ja siihen mitä kaikkea voitkaan speksissä tehdä, ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Haluatko yhdistyksen jäseneksi?

Teekkarispeksin jäsenenä voit osallistua Teekkarispeksin ilmaisille tanssikursseille, saat alennusta tapahtumista sekä muista kursseista ja pääset mukaan mielettömiin elämyksiin.

Lisätietoja jäseneksi liittymisestä ja jäsenhakemuslomake tällä sivulla.