Mukaan Teekkarispeksiin

Teekkarispeksi etsii koko ajan lisää tekijöitä tuomaan uutta energiaa ja uusia ideoita. Speksiläisenä pääset osaksi kirjavaa ja lahjakkuutta pursuvaa joukkoa, jossa jokainen käyttää omia erityiskykyjänsä saavuttaakseen koko porukan yhteisen päämäärän: mahdollisimman unohtumattoman ja upean speksin! 

Mukaan produktioon

Teekkarispeksi on kaikille avoin ja mukaan pääsee ympäri vuoden, mutta eniten uusia innokkaita kaivataan syksyisin! Nimestään huolimatta Teekkarispeksi ei koostu vain teekkareista: riveissämme on nähty jos jonkinlaista opiskelijaa ja myös niitä normaalilta vaikuttavia työssäkäyviä aikuisia. Tutustu halutessasi speksivuoden kulkuun ja siihen mitä erilaisia osa-alueita speksi pitää sisällään, ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Jos tiedät jo haluavasi mukaan ja osa-alueen, johon haluat osallistua, voit ilmoittautua suoraan mukaan produktioon. Produktioon pääset ilmoittautumaan tästä lomakkeesta. Joihinkin osa-alueista (näytteleminen, tanssi, bändi, sovitus, sanoitus, koreografiointi) tulee hakea myös erikseen, näistä alueista julkaistaan lisätietoa ja hakuohjeet myöhemmin tällä sivulla sekä ilmoitetaan produktiohaku lomakkeen täyttäneille. Voit myös kysyä lisätietoja tuottajilta mistä tahansa produktioon liittyvästä osoitteesta tuottajat@teekkarispeksi.fi.

Teknikoksi?

Produktion lisäksi teekkarispeksin teknikot ovat mukana järjestämässä monia Otaniemen tapahtumia valo- ja äänitiskin takaa. Olit sitten jo kokenut livetekniikan taitaja tai innostunut oppimaan uutta voit ilmoittautua mukaan tästä lomakkeesta.

Haluatko yhdistyksen jäseneksi?

Teekkarispeksin jäsenenä voit osallistua Teekkarispeksin tapahtumiin, saat alennusta kursseista ja pääset mukaan mielettömiin elämyksiin.

Lisätietoja jäseneksi liittymisestä ja jäsenhakemuslomake tällä sivulla.