Mukaan Teekkarispeksiin

Ilmoittautuminen kevään produktioon 2025 alkaa alkusyksystä.

Teekkarispeksi etsii koko ajan lisää tekijöitä tuomaan uutta energiaa ja uusia ideoita. Speksiläisenä pääset osaksi kirjavaa ja lahjakkuutta pursuvaa joukkoa, jossa jokainen käyttää omia erityiskykyjänsä saavuttaakseen koko porukan yhteisen päämäärän: mahdollisimman unohtumattoman ja upean speksin! 

Syksyn uusille speksiläisille suunnatuista tapahtumista saat parhaiten tietoa tältä tiedotuskanavalta.

Mukaan produktioon

Teekkarispeksi on kaikille avoin ja mukaan pääsee ympäri vuoden, mutta eniten uusia innokkaita kaivataan syksyisin! Nimestään huolimatta Teekkarispeksi ei koostu vain teekkareista: riveissämme on nähty jos jonkinlaista opiskelijaa ja myös niitä normaalilta vaikuttavia työssäkäyviä aikuisia. Tutustu halutessasi speksivuoden kulkuun ja siihen mitä erilaisia osa-alueita speksi pitää sisällään, ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Teknikoksi?

Produktion lisäksi teekkarispeksin teknikot ovat mukana järjestämässä monia Otaniemen tapahtumia valo- ja äänitiskin takaa. Olit sitten jo kokenut livetekniikan taitaja tai innostunut oppimaan uutta, voit ilmoittautua mukaan tästä lomakkeesta.

Haluatko yhdistyksen jäseneksi?

Teekkarispeksin jäsenenä voit osallistua Teekkarispeksin tapahtumiin, saat alennusta kursseista ja pääset mukaan mielettömiin elämyksiin.

Lisätietoja jäseneksi liittymisestä ja jäsenhakemuslomake tällä sivulla.

Mukaan improtoimintaan

Kurssien lisäksi Teekkarispeksillä on myös säännöllistä improtoimintaa yleisten improtreenien ja keikkailun muodossa. Lue improtoiminnasta lisää täältä.