Improtoiminta

Improvisaatiokurssien lisäksi Teekkarispeksillä on myös säännöllistä improtoimintaa yleisten improtreenien ja keikkailun muodossa. 

Yleisiä improtreenejä järjestetään tilojen saatavuuden ja osallistujien toiveiden mukaan vähintään kerran kuussa. Taso on vapaa, mutta otathan huomioon että pääpaino on yhdessä tekemisessä eikä kurssimaisessa opetuksessa. Toiveita treenien sisällöksi otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon, ja mikäli ohjaamisen kokeileminen kiinnostaa, voi halutessaan ilmoittautua vetämään haluamansa harjoituksen tai vaikka kokonaiset treenit! 

Improkeikkoja tehdään sitä mukaa kuin pyyntöjä tulee ja tekijöitä keikoille löytyy. Yleensä kyseessä on noin vartin kestävä muutaman lyhytimprotekniikan setti, mutta myös pidempiä keikkoja saatetaan pyytää. Keikkakokoonpanot kerätään yleisestä improryhmästä, jossa voi ilmoittaa kiinnostuksensa osallistumisesta. Improtreeneihin osallistuminen eivelvoita keikkailuun. Keikkatekniikoita treenaillaan välillä yleisissä improtreeneissä keikkavastaava Annan (@annamurtoniemi) vetämänä, minkä lisäksi jokaista keikkaa varten Anna järkkää erillisiä, keikkakohtaisia treenejä. Keikkakokoonpanoihin toivotaan tekijöitä kaikilta lavaosa-alueilta, eli näyttelijöiden lisäksi myös mm. muusikot ovat erittäin tervetulleita! 

Kurssien ulkopuolinen improtoiminta on maksutonta yhdistyksen jäsenille. Myös yhdistyksen ulkopuoliset ovat tervetulleita kokeilemaan improtreeneihin, mutta yhden kokeilukerran jälkeen osallistuminen edellyttää Teekkarispeksi ry:n jäsenyyttä. 

Jos improtoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä improvastaava Annaan (telegram: annamurtoniemi)