Teekkarispeksin impro- ja tanssikurssit ovat taas täällä, joten lähde ihmeessä haastamaan itseäsi uusilla tanssityyleillä ja heittäytymällä improvisaation pyörteisiin! Osalla kursseista on vielä muutamia paikkoja vapaina, joten toimi nopeasti ja ota yhteyttä improvastaavaan Siniin sini.tervo@helsinki.fi tai tanssivastaaviin tanssi@teekkarispeksi.fi.

IMPROKURSSIT järjestetään Otaniemessä viikoilla 38-41, 43-46, eli kaikille ryhmille järjestetään kahdeksan kolmen tunnin harjoituskertaa. Kurssit ohjaa Ilja Mäkelä, joka on myös ensi kevään, Teekkarispeksi 2017:n, ohjaaja ja kokenut ammattilainen. Improkurssit maksavat Teekkarispeksi ry:n jäsenille 45 euroa ja muille 50 euroa. Kurssit pidetään seuraavasti:
Alkeiskurssi: Lauantai klo 11-14
Jatkokurssi 1: Keskiviikko klo 18-21
Jatkokurssi 2: Lauantai klo 14-17
Edistyneiden kurssi: Torstai klo 18-21
Keskiviikon tunnit pidetään Elisa Olohuoneessa (JMT 5 alakerta), muut tunnit Yhdistystilassa (JMT1B).

ALKEISKURSSI: Kurssi sopii sinulle, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta improvisaatiosta. Se soveltuu myös sinulle, joka haluat kertausta impron peruskäsitteistä ja ajattelusta. Kurssi etenee perusharjoitteista alkaen osallistujien tietotason kehityksen mukana kohti improesityksiin sopivia tekniikoita.

JATKOKURSSI: Impron jatkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka hallitset improvisaation peruskäsitteet ja jolla on jo jonkin verran kokemusta improvisoinnista. Kurssilla tutkitaan tarinan ja juonen kuljetusta, toimivan improvisaatiokohtauksen rakennetta ja erilaisia improtekniikoita ja -harjoitteita. Kurssilla kokeillaan myös pidempiä improtekniikoita.

EDISTYNEIDEN KURSSI: Impron jatkokurssi edistyneille on tarkoitettu sinulle, jolla on jo runsaasti kokemusta improvisoinnista ja haluat haastaa itseäsi vaativammilla improvisaatiotekniikoilla. Kurssilla keskitytään myös näyttelijäntyön tekniikoiden syventämiseen.

TANSSIKURSSIT järjestetään Otaniemessä (Monitoimitila JMT3 A) viikolta 38 alkaen 12 viikon ajan, eli 21.9. – 11.12. Tanssikurssit maksavat Teekkarispeksi ry:n jäsenille 35 euroa ja muille 40 euroa. Tilaa on enää jatkokurssilla, joka pidetään keskiviikkoisin klo 18:30-20:00, lajeina show, nykytanssi ja lyrical jazz. Jatkotaso sopii perusteet hallitseville, n 1-3 vuotta tanssia harrastaneille. Kurssilla pääset myös haastamaan itsesi sekä esiintymään!

Tervetuloa rohkeasti mukaan!