Kursseille

Teekkarispeksi järjestää syksyisin Otaniemessä improvisaatio- ja tanssikursseja. Tervetuloa haastamaan itseäsi uusilla tanssityyleillä ja heittäytymälllä improvisaation pyörteisiin!

Syksyn 2017 kurssien fb-tapahtuma löytyy täältä.

IMPROKURSSIT sisältävät jokainen kahdeksan kolmen tunnin harjoituskertaa. Kurssit ohjaa Teekkarispeksin ohjaaja Antti Sevanto ja maksavat osallistujalle 55 euroa, jäsenille 5 euron alennus. Tarjoamme alkeis-, jatko- ja edistyneen tason kursseja.

ALKEISKURSSI: Kurssi sopii sinulle, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta improvisaatiosta. Se soveltuu myös sinulle, joka haluat kertausta impron peruskäsitteistä ja ajattelusta. Kurssi etenee perusharjoitteista alkaen osallistujien tietotason kehityksen mukana kohti improesityksiin sopivia tekniikoita.
Maanantaisin 2.10. – 20.11. klo 18:00-21:00.

JATKOKURSSI: Impron jatkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka hallitset improvisaation peruskäsitteet ja jolla on jo jonkin verran kokemusta improvisoinnista. Kurssilla tutkitaan tarinan ja juonen kuljetusta, toimivan improvisaatiokohtauksen rakennetta ja erilaisia improtekniikoita ja -harjoitteita. Kurssilla kokeillaan myös pidempiä improtekniikoita.
Torstaisin 5.10. – 23.11. klo 18:00-21:00.

EDISTYNEIDEN KURSSI: Impron jatkokurssi edistyneille on tarkoitettu sinulle, jolla on jo runsaasti kokemusta improvisoinnista ja haluat haastaa itseäsi vaativammilla improvisaatiotekniikoilla. Kurssilla keskitytään myös näyttelijäntyön tekniikoiden syventämiseen.
Vaihtelevina arki-iltoina klo 18:00-21:00:
Ti 31.10.
Ke 8.11.
Ke 15.11.
Ke 22.11.
Ti 28.11.
To 30.11.
Ti 5.12.
Ma 11.12.

TANSSIKURSSIT sisältävät jokainen 12 puolentoista tunnin opetuskertaa ja maksavat 40 euroa, jäsenille 5 euron alennus. Kursseilla opetetaan vaihtelevasti monia eri tanssilajeja: nykytanssia, jazzia, hip hopia, lockingia, voguingia… siten, että jokaisella kurssilla vaihtuu opettaja neljän opetuskerran välein. Tanssikurssien ryhmät pääsevät myös esiintymään Teekkarispeksin tapahtumissa.

Kurssit ovat jaettu kolmeen eri tasoryhmään seuraavasti:

ALKEISKURSSI: Ei vaadi aiempaa tanssikokemusta, aloitetaan perusteista.
Keskiviikkoisin 17:00-18:30.

JATKOKURSSI: Perusteet hallitseville, n 1-3 vuoden tanssiharrastus takana.
Lauantaisin 14:30-16:00.

EDISTYNEIDEN KURSSI: Jo useamman vuoden tanssia harrastaneille. Edistyneille tarkoitettuja kursseja on tarjolla kaksi, jotka on jaettu karkeasti show- ja street-lajeihin.
Sunnuntaisin show 14:00-15:30 ja street 15:30-17:00.

Lisäksi syksyn aikana järjestetään satunnaisesti lyhyempiä workshop-tyylisiä kursseja, joista tiedotetaan erikseen Teekkarispeksin Facebook-sivulla ja Instagramissa.

Kaikilla kursseilla pääset haastamaan itsesi sekä esiintymään!

 

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen alkeisimpro- ja tanssikursseille järjestetään torstaina 14.9. klo 12:00 Kanditalon (Päärakennus) ala-aulassa.
Jatkoimprokursseille ilmoittaudutaan samaisena torstaina 14.9. klo 18:00 JMT1:n aulassa.

Jonotus toimii niin, että yhdellä jonopaikalla voit ilmoittaa yhden ihmisen yhdelle kurssille. Jos siis haluat ilmoittaa esimerkiksi sekä itsesi että kaverisi tanssikurssille, voit ensin jonon kärkeen päästyäsi ilmoittaa kaverisi, palata tämän jälkeen jonon perälle, ja uuden jonotuksen jälkeen ilmoittaa itsesi.