On aika suunnata katse kohti ensi kevään produktiota 2017: ohjaaja ja käsikirjoitus on valittu, joten seuraavaksi tarvitaankin innokkaita tekijöitä! Nyt haemme tulevalle vuodelle pomoja eli vastuuhenkilöitä huolehtimaan, että homma pyörii mukavasti. Pomona pääset vaikuttamaan siihen, millaisen vaikutuksen produktiomme jättää, ja tekemään vuodesta juuri sinunnäköisesi! Jokaisella osa-alueella voi olla yksi tai useampi pomo. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin tehtävistä, ja tarkemmasta vastuunjaosta voidaan toki sopia tarkemmin yhdessä.

Lähetä siis hyvin vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tuottajat@teekkarispeksi.fi kertoaksesi, mitä osa-aluetta tai alueita haluaisit johtaa ja miksi olisit paras henkilö tehtävään. Jos haet erityisesti yhdessä kaverin/kavereiden kanssa, mainitsethan asiasta viestissäsi. Voit myös vinkata meille kaverista, joka mielestäsi sopisi johonkin tehtävään. Seuraaviin tehtäviin kaivataan vielä vastuuhenkilöitä:

Apuohjaaja(t): Auttaa ohjaajaa työssään. Laatii näyttelijöiden harjoitusaikataulut sekä vastaa teatteripäivien aikatauluista. Sijaistaa poissaolevia näyttelijöitä treeneissä. Osallistuu eri osa-alueiden suunnitteluun syksyllä. Mikäli apuohjaajaehdokkaita on löytynyt 10.8. mennessä, ensimmäinen apuohjaaja valitaan silloin ja kyseinen henkilö pääsee vaikuttamaan käsikirjoituksen valintaan.

Sanoitus: Ohjaa sanoitustiimiä. Vastaa biisien dramaturgiasta yhdessä käsikirjoituksen kanssa.

Maskeeraus: Suunnittelee maskit ja huolehtii niiden toteutuksesta.

Rekvisiitta: Suunnittelee ja toteuttaa rekvisiitan. Mukana suunnittelemassa speksin visuaalista ilmettä.

Näyttämömestarit: Huolehtivat lavan rakentamisesta yhdessä tekniikan kanssa sekä siitä, että esityksen aikana kaikki on paikallaan oikeaan aikaan.

Äänitekniikka: Suunnittelee ja toteuttaa esitysten äänentoiston. Vastaa esityksen äänimaiseman suunnittelusta (voi olla sama tai eri henkilö).

Yritysuhteet ja markkinointi: Vastaavat siitä, että speksillä on sponsoreita ja katsojia yhdessä yrityssuhde- ja markkinointitiimin kanssa.
Lipunmyynti: Huolehtii, että lippukauppa pyörii.

Hupi: Vastaa siitä, että ruokaa riittää tapahtumissa.

AD: Vastaa käsiohjelmasta ja produktion graafisesta ilmeestä.

Taltiointi: Huolehtii, että speksivuodesta jää muistoja kuvien ja tallenteen muodossa.

Musta hevonen/valkoinen pupu/mystinen yksisarvinen:
Tuleeko mieleesi jokin Tärkeä Asia, jota ei ole mainittu yllä? Ota rohkeasti yhteyttä ja perustele, miksi asia on tärkeä ja miksi olisit hyvä vastaamaan siitä.