Lokakuun kylmä viima ujeltaa, mutta sisällä pastellinsävyisten kukkien meressä on lämmin. Nostan shampanjalasin huulilleni. Jousien viritysäänen kajahtaessa katseeni löytää vanhan speksiystävän. Tarjoan kättäni, sillä pian on aika siirtyä tanssilattialle.

Lämpimästi tervetuloa 35-vuotiaan Teekkarispeksin vuosijuhlatanssiaisiin! 

SAAPUMINEN

Teekkarispeksin 35-vuotisjuhlat juhlitaan Helsingissä Kiltasalissa (Lapinrinne 1) lauantaina 19.10. klo 18 alkaen. Jatkot ovat samassa tilassa, ja ne päättyvät klo 02:00 mennessä. Tila on saavutettava. 

RUOKA JA JUOMA
Ruokailu on noutopöydästä ja istumajärjestys on vapaa. Illalliskortin hintaan kuuluu illan ohjelman ja narikan lisäksi kolmen ruokalajin illallinen, yöpala, lasi kuohuviiniä ja kaksi lasia viiniä sekä kahvi/tee. Alkumalja tarjoillaan juhlan alussa ja viinikaadot saa drinkkilipuilla baarista, samalla lipulla saa myös alkoholittoman vaihtoehdon. Muita alkoholeja on mahdollista ostaa baaritiskiltä juhlan aikana. Hintataso vastaa hienostuneemman baarin hinnastoa.

Erityisruokavaliot on huomioitu, ja lisätietoa ruokien ainesosista saa tarvittaessa henkilökunnalta.

AIKATAULU

Tila avataan klo 18:00. Illan ohjelma alkaa klo 18:30 ja päättyy keskiyön jälkeen. Koko juhla päättyy klo 02:00 mennessä. Tarkan aikataulun näet viimeistään juhlapaikalla. Ohjelma järjestetään juhlatilan toisessa kerroksessa, ja ruokailu järjestetään ensimmäisessä kerroksessa. Voit osallistua ohjelmaan siis sen verran kuin haluat. 

VIP

VIP-illalliskorttiin kuuluu kaiken tämän lisäksi kukkakruunu, tieto siitä, että olet mahdollistanut tanssiaisten humun myös alamaisillesi, kappale, jota voit toivoa orkesteriltasi (jonka he mahdollisuuksien mukaan toteuttavat) sekä valitsemasi kuningaskuntaasi edustava virke, joka esitetään osana Vujumestarin tervetuliaispuhetta. 

PUKUKOODI

Pukukoodi: tanssiaiset (puolipitkä tai pitkä helma, tumma puku, speksimäisellä vapaudella). Juhlan väriteema on pastellit, mistä saa inspiroitua. Kannattaa pohtia kenkävalintaa niin, että kengissä on mukava tanssia.

TANSSITUNTI ENNEN VUJUJA

Vujut ovat tanssiaiset, ja siihen valmistava tanssitunti järjestetään Yhdistystilassa (Jämeräntaival 1 Espoo) to 17.10. klo 18-19 ja 19:15-20:15. Voit osallistua kummalle tahansa tunnille. Tanssitunti on ilmainen.

HÄIRINTÄYHTEYSHENKILÖ 

Yhdistyksen häirintäyhdyshenkilö on Ronja Punkka, ja häneen voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä hairinta@teekkarispeksi.fi tai tg: @ronjapunkka. Anonyymisti voit olla yhteydessä tämän lomakkeen kautta.


SILLIS

Juhla jatkuu sunnuntaina 20.10. silliksen muodossa Ilvesteatterissa Helsingin Käpylässä (Sampsantie 50) klo 12-18. Teatteripäivään kuuluu tietenkin muun muassa maski ja biisiläpäri, joiden jälkeen suunnataan Gamla Karlebyhyn ennen varsinaista esitystä. Silliksellä on tarjolla ruokaa ja juomaa. Juomia voi myös ostaa. Silliksellä on runsaasti ohjelmaa, joihin voi osallistua oman kiinnostuksen mukaan. Silliksellä ei ole pukukoodia. Tila on esteellinen, sillä tilaan pääsemiseksi täytyy kivuta useammat lyhyet portaat, ja tarjolla ei ole esteetöntä WC-tilaa. Ole yhteydessä vujumestariin, jos tarvitsen lisätietoa tilan esteellisyydestä tai apua juhlaan osallistumisen mahdollistamiseksi. 

Kysymyksiin juhlista ja elämästä vastaa vujumestari Paula, @kuiqqa, autio.paula@gmail.com

Tämä sivu päivittyy.

Muista myös liittyä speksin jäseneksi, sillä jäsen saa ensimmäisenä ilmoittautumislinkin ja pääsee juhlimaan merkittävästi edullisemmin kuin ei-jäsenet. Lisäksi tuet yhdistyksen toimintaa, ja olet tapaturmavakuutuksen piirissä speksin tapahtumissa. Liity: https://holvi.com/shop/teekkarispeksi/product/1d76bf2caa43f0de6b73292919b112b8/