Mukaan produktioon

Hae Teekkarispeksin 2024 produktioon!

Produktion ilmoittautuminen on auki osoitteessa produktioilmo2024.speksi.fi Näyttelijä- tanssija-, bändi- ja sanoitusilmoittautumiset sulkeutuivat 22.10.2023. Muut osa-alueilmoittautumiset sulkeutuvat 5.11. Produktion tiedotuskanava löytyy osoitteesta http://tiedotusgram24.speksi.fi

Pääsykokeet järjestetään näyttelijöille, tanssijoille, bändille ja sanoittajille. Sovittajille, tekniikalle sekä koreografeille on myös erillinen ilmolomake. Muihin osa-alueisiin pääsee mukaan ilmoittautumalla. Pääsykokeet ovat rennolla asenteella järjestettyjä tilaisuuksia (tai tehtäviä) joissa on loistava mahdollisuus tutustua muihin speksiläisiin ja Teekkarispeksiin yhdistyksenä.

Nimestään huolimatta Teekkarispeksi ei koostu vain teekkareista: riveissämme on nähty jos jonkinlaista opiskelijaa ja myös niitä normaalilta vaikuttavia työssäkäyviä aikuisia. Tutustu halutessasi speksivuoden kulkuun ja siihen mitä erilaisia osa-alueita speksi pitää sisällään, ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Kaikkiin osa-alueisiin, myös pääsykokeellisiin, voi hakea rajatuilla taidoilla, speksi on hyvä paikka kasvaa ja oppia teatterintekijänä!