Mukaan produktioon

Haku produktioon 2023 on auki!

Ilmoittaudu produktioon 2023!

Teekkarispeksi 2023 häämöttää horisontissa ja produktio etsii tekijöitään. Toteuta visiosi ja kehitä taitojasi lavastuksessa, puvustuksessa tai kenties markkinoinnin puikoissa. Klikkaa siis itsesi Produktioilmoon täältä!

Etkö tiedä mihin osa-alueeseen hakisit? Tsekkaa speksin osa-alueiden kuvaukset ja löydä omasi!

Joihinkin osa-alueisiin on lisäksi erillinen pääsykoe tai haku. Nämä osa-alueet ovat näytteleminen, tanssi, bändi, sanoitus, sovitus, koreografia ja apuohjaaja. Jos ilmoittaudut pääsykokeellisiin osa-alueisiin, muistutamme sinua hakemisesta, kun pääsykokeiden tai erillisten hakujen aikataulut julkaistaan. Kaikkiin osa-alueisiin, myös pääsykokeellisiin, voi hakea rajatuilla taidoilla, speksi on hyvä paikka kasvaa ja oppia teatterintekijänä!

Jos et ole varma, mikä osa-alue sinulle sopisi, haluaisit ilmoittautua enemmän kuin kahteen osa-alueeseen, tai sinulla on mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tuottajat@teekkarispeksi.fi

Muutamia pomopaikkoja on vielä avoinna, niitä voi tiedustella olemalla suoraan yhteydessä tuottajiin tuottajat@teekkarispeksi.fi.

Yleistä

Ilmoittaudu produktioon 2023!

Kiinnostaisiko lähteä mukaan tekemään seuraavaa Teekkarispeksiä? Teekkarispeksi on avoin kaikille ja mukaan voi liittyä ympäri vuoden. Uusia innokkaita kaivataan erityisesti syksyisin, kun uusi produktio pyörähtää käyntiin.

Nimestään huolimatta Teekkarispeksi ei koostu vain teekkareista: riveissämme on nähty jos jonkinlaista opiskelijaa ja myös niitä normaalilta vaikuttavia työssäkäyviä aikuisia. Tutustu halutessasi speksivuoden kulkuun ja siihen mitä erilaisia osa-alueita speksi pitää sisällään, ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!