Mukaan produktioon

Hae Teekkarispeksin 2023 produktioon!

Ilmoittaudu produktioon 2023!

Teekkarispeksi 2023 häämöttää horisontissa ja produktio etsii tekijöitään. Toteuta visiosi ja kehitä taitojasi lavastuksessa, puvustuksessa tai kenties markkinoinnin puikoissa. Klikkaa siis itsesi Produktioilmoon täältä!

Muista ilmoittautua myös pääsykokeellisiin osa-alueisiin erikseen. Tämä koskee osa-alueita näytteleminen, tanssi, bändi, sovitus, sanoitus ja koreo (osa-alueen nimeä klikkaamalla pääset suoraan lomakkeeseen).

Ilmolinkit ja hakujen DL

Lavatiimi

Näyttely DL 16.10.
Tanssi DL 23.10.
Bändi DL 23.10.

Biisitiimi

Sanoitus DL 31.10.
Sovitus DL 31.10.
Koreografia DL 31.10.

Yleinen haku

Produktioilmo DL 4.11.

Kaikkiin osa-alueisiin, myös pääsykokeellisiin, voi hakea rajatuilla taidoilla, speksi on hyvä paikka kasvaa ja oppia teatterintekijänä!

Etkö tiedä mihin osa-alueeseen hakisit? Tsekkaa speksin osa-alueiden kuvaukset ja löydä omasi!

Jos et ole vieläkään varma, mikä osa-alue sinulle sopisi, haluaisit ilmoittautua enemmän kuin kahteen osa-alueeseen, tai sinulla on mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tuottajat@teekkarispeksi.fi

Yleistä

Ilmoittaudu produktioon 2023!

Kiinnostaisiko lähteä mukaan tekemään seuraavaa Teekkarispeksiä? Teekkarispeksi on avoin kaikille ja mukaan voi liittyä ympäri vuoden. Uusia innokkaita kaivataan erityisesti syksyisin, kun uusi produktio pyörähtää käyntiin.

Nimestään huolimatta Teekkarispeksi ei koostu vain teekkareista: riveissämme on nähty jos jonkinlaista opiskelijaa ja myös niitä normaalilta vaikuttavia työssäkäyviä aikuisia. Tutustu halutessasi speksivuoden kulkuun ja siihen mitä erilaisia osa-alueita speksi pitää sisällään, ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!