Mukaan produktioon

Hae Teekkarispeksin 2024 produktioon!

Produktion ilmoittautuminen on auki osoitteessa produktioilmo2024.speksi.fi Näyttelijä- tanssija- ja bändi-ilmoittautumiset sulkeutuvat 22.10. Muut osa-alueilmoittautumiset sulkeutuvat 5.11. Produktion tiedotuskanava löytyy osoitteesta http://tiedotusgram24.speksi.fi

Osa-alueiden vastuuhenkilöiden haku on auki osoitteessa http://pomohaku.speksi.fi. DL 15.9 klo 23:59.

Pääsykokeet järjestetään näyttelijöille, tanssijoille, bändille, sanoittajille, sovittajille, tekniikalle sekä koreografeille. Muihin osa-alueisiin pääsee mukaan ilmoittautumalla. Pääsykokeet ovat rennolla asenteella järjestettyjä tilaisuuksia (tai tehtäviä) joissa on loistava mahdollisuus tutustua muihin speksiläisiin ja Teekkarispeksiin yhdistyksenä. Pääsykokeista kerrotaan lisää hakemuslomakkeen yhteydessä.

Nimestään huolimatta Teekkarispeksi ei koostu vain teekkareista: riveissämme on nähty jos jonkinlaista opiskelijaa ja myös niitä normaalilta vaikuttavia työssäkäyviä aikuisia. Tutustu halutessasi speksivuoden kulkuun ja siihen mitä erilaisia osa-alueita speksi pitää sisällään, ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Kaikkiin osa-alueisiin, myös pääsykokeellisiin, voi hakea rajatuilla taidoilla, speksi on hyvä paikka kasvaa ja oppia teatterintekijänä!