Lyhytelokuva

Siirretty eteenpäin

Koronatilanteesta johtuen lyhytelokuvan kuvaukset siirretään myöhempään ajankohtaan. Tilanne helpottaa näillä näkymin aikaisintaan kesällä. Castingit ja tanssijamit järjestetään lähempänä kuvauksien alkua.

Lyhärin käsikirjoitus on nyt virallisesti valmis! Kuvakäsikirjoituksen työstäminen aloitetaan valmiin käsikirjoituksen pohjalta.

Lyhärin musiikkikappaleiden sävellys, sanoitus ja koreografioiden valmistuminen etenee ja kappaleiden instrumentaaliversiot on tarkoitus kevään aikana tuottaa etänä.

“Teekkarispeksin kaikkien aikojen ensimmäinen lyhytelokuva kertoo bändistä, joka on historiansa suurimman tilaisuuden edessä. Kun yhtyeen laulaja katoaa selittämättömästi, yhtyeen riveissä kuohuu. Voiko vastaus löytyä laulajan taakseen jättämistä salaisista nauhoituksista? Joskus toinen näkökulma voi paljastaa enemmän kuin haluaisimmekaan.”

Keväälle 2021 sijoittuvassa projektissa on tarkoitus luoda lyhytelokuva, joka osallistaa mahdollisimman montaa Teekkarispeksin osa-aluetta. Valmis lyhytelokuva julkaistaan ennen kesää.

Kuvaukset pyritään aloittamaan maaliskuun alussa käsikirjoituksen ollessa täysin valmis.

Lyhytelokuvan käsikirjoituksen kohtausluettelo, biisipaikat, juoni ja hahmot on julkaistu. Koronarajoitusten ollessa edelleen voimassa on tapahtumia, esim. castingeja jouduttu siirtämään helmikuun puolelle.

Miten mukaan produktioon?

Täytä tämä ilmoittautumislomake:

https://lyhytelokuva.speksi.fi/

Alempaa löytyy osa-alueiden tämänhetkiset tilanteet!

Kaikki osa-alueet käsikirjoitusta lukuunottamatta ovat edelleen avoinna kaikille halukkaille. Tanssin, musiikin ja näyttelyn osa-alueet alkavat ahertaa viimeistään parhaillaan tiiviisti, joten näihin on suotavaa liittyä mahdollisimman pian, jos kiinnostusta löytyy.

Musiikkivastaava hakusessa

Musiikkivastaavan tehtävä on kommunikoida tuottajan kanssa biisiprosessista ja varmistaa, että biisit valmistuvat ajallaan. Lyhäriprojektissa kuvataan n. 15min pituinen lyhytelokuva, johon haetaan 4 sävellettyä musiikkikappaletta, joista 2 ovat saman biisin eri sovituksia. Biisipaikat on jo julkaistu käsikirjoituksen myötä. Biisien tulisi olla valmiina Maaliskuun puoleen väliin mennessä, jolloin kuvaukset on suunniteltu alkavaksi. Mitään rankempaa musiikillista osaamista ei tarvita ellei halua itse osallistua sävellysprosessiin. Laita viestiä @JarkkoJalovaara tai @Oukki

Pomovalinnat

Lisäksi seuraaviin osa-alueisiin haetaan vielä pomoja:

Musiikkivastaava

Lokaatiovastaava

Puvustuspomo

Lavastuspomo

Maskeerauspomo

Rekvisiittapomo

Valopomo

Jos mikään yllämainituista osa-alueista kiinnostaa, ota yhteyttä produktion tuottajiin. Vastaavasti voit täyttää ilmoittautumislomakkeen uudestaan jos kiinnostus pomoksi on matkan aikana herännyt. @JarkkoJalovaara tai @Oukki

Osa-alueiden tilanteet

Maskeeraus:

Osa-alue on alkuvaiheessa ja kaipaisi myös pomoa. Ennen kuvauksia maskeeraustiimin on tarkoitus on suunnitella tarvittavat maskit ja itse kuvauksiin tarvitaan maskeeraajia maaliskuussa.

Puvustus:

Osa-alue on alkuvaiheessa ja kaipaisi myös lisää tekijöitä sekä omaa pomoaan. Nyt olisi siis hyvä tilaisuus päästä suunnittelemaan puvustusta. Puvustuksen toteutusta pääsee tekemään kun näyttelijät on valittu. Puvustuksen tehtävät kestävät pääosin kuvauksien alkuun asti maaliskuulle, jolloin puvustuksen tulisi olla valmis.

Lavastus ja Rekvisiitta:

Lavastus sekä rekvisiitta ovat vielä alkutekijöissään ja molemmat kaipaisivat omia pomoja. Osa-alueiden olisi nyt jo hyvä päästä aloittamaan suunnittelutyötä. Sekä lavastuksella, että rekvisiitalla riittää työtä kuvauksien alkuun asti maaliskuulle.

Kuvaus:

Kuvaustiimin tehtävät sijoittuvat maalis-huhtikuulle lyhytelokuvan kohtausten kuvauksiin. Tämän lisäksi kuvaaja suunnittelee ohjaajan kanssa käsikirjoituksen valmistuttua kuvakäsikirjoituksen ennen kuvausten aloittamista.

Editointi:

Editointitiimin tehtävät sijoittuvat kuvauksien jälkeen pääosin huhtikuulle.

Näyttely:

Pääroolien castingit pyritään järjestämään kunhan tilojen koronarajoitukset hellittävät. Kuvaukset aloitetaan tämän hetken tiedoilla maaliskuun puolessa välissä, mutta tilanne elää koronarajoitusten takia.

Tanssi:

Tanssin ensimmäinen treenikerta pyritään järjestämään helmikuussa kunhan tilojen koronarajoitukset hellittävät. Koreografit pääsevät hommiin helmikuun puolessa välissä biisien Midi-tiedostojen valmistuttua.

Musiikki:

Musiikkitiimi on aloittanut biisien sävellysprosessin, mutta haussa on edelleen 1 sovittaja, 1 biisintekijä sekä musiikkiryhmän pomo. Biisien Midi-tiedostot tulisi olla valmiita helmikuun puoleen väliin mennessä ja valmiit biisit ennen kuvausten alkua.

Sanoitus:

Sanoitustiimi aloittaa virallisesti toimintansa helmikuun puolessa välissä biisien Midi-tiedostojen valmistuessa. Sanoitukset pyritään valmistelemaann ennen kuvausten alkua.